İSTANBUL / ESENYURT - Doç. Dr. Hüseyin Çelik Ortaokulu

Doç. Dr. Hüseyin Çelik Ortaokulu

ÇINAR MAH. 1431. SK. NO 3 ESENYURT / İSTANBUL
Vizyon
Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak, Bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, Başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, Topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen, En az bir veya iki yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilen bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet değerlerine saygılı, Ülkesini ve ülkesinin insanını seven, Başkalarının haklarına saygılı, Değişen ve gelişen dünya koşullarına rahatlıkla uyum sağlayabilecek bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Sabahçı devre: 07.00-12.40 Öğlenci devre: 13.00-18.40
Ulaşım
Okulumuz Çınar Mahallesi 1431. Sokak Esenyurt adresinde Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu ile birlikte aynı binayı kullanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 35 km’dir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Esenyurt İlçe merkezine 2 km uzaklıktadır. Tek vasıta ile Avcılar, Beylikdüzü metro duraklarına ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuzun önünden geçen halk minibüsleri 5 dk süre aralıklarla ilçe merkezine gitmektedir.
Okulumuzda Harezmi Eğitim Modeli uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz e-Twinning projesinde Kardeş okul olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.