İSTANBUL / ESENYURT - Doç. Dr. Hüseyin Çelik Ortaokulu

Kas

Okulda Diyabet Eğitim Programı ile Diyabetin ne olduğu, nasıl kontrol altına alınabileceği gibi önemli bilgileri öğrenebileceksiniz.

Siz de Okulda Diyabet Programı Eğitim Platformu’na katılın, okulda diyabetli öğrencilere nasıl destek olabileceğinizi öğrenin. Okulda Diyabet Programı Eğitim Belgesi alabilmek için 3 seviyeyi de tamamlamanız gerekmektedir.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü SADECE BEDENEN aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, minnet ve büyük bir özlemle anıyoruz.

Ekm

Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK'ün armağanı Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuz konferans salonunda idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizle büyük bir coşku ve minnet ile kutladık.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için okulumuz panolarını bayraklarla donattık.

Ekm

15.10.2023 tarihli Veli toplantılarımızı öğrencilerimizin okuduğu sınıflarda, Okul-Aile Birliği Toplantımızı ise konferans salonunda saygıdeğer idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

15 Ekim Pazar günü;

-Saat 10:00'da SABAH grubumuzun veli toplantısı,

-Saat 12:30'da ÖĞLE grubumuzun veli toplantısı yapılacaktır.

Değerli velilerimiz katılımınız önemlidir, bilgilerinize duyurulur.

Nis

Kütüphaneler Haftası kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necati Yener önderliğinde ve Sayın Gönül Pirim Eryıldırım sponsorluğunda okul kütüphanemizi hayata geçirdik.